Arjan Homan

Over Arjan Homan

Na het afronden van de Master accountancy & Controlling en een jaar gewerkt te hebben bij Deloitte, wilde Arjan graag de stap maken van accountancy naar controlling. Door bij Fit aan de slag te gaan kan hij bij verschillende organisaties in de keuken kijken, in een jong team blijven werken en zo deze overstap maken.

Zijn kwaliteiten liggen in het oplossen van financiële vraagstukken en het analyseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Door zijn vermogen om snel na te denken en handelen streeft hij maximale efficiëntie na om zo waarde toe te kunnen voegen aan een organisatie.

Zijn ambitie op de lange termijn is om, als geboren en getogen Groninger uit Marum, afdelingshoofd te worden van de financiële afdeling van de gemeente Groningen of de gemeente westerkwartier.

Als persoon is Arjan energiek, leergierig en bovenal kritisch. In zijn vrije tijd is hij regelmatig in de sportschool te vinden.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur