Sam Bos

Over Sam Bos

Sam komt uit Nijverdal, maar heeft inmiddels al wat meer van de wereld gezien. Zo heeft hij een aantal jaar van zijn jeugd doorgebracht in Canada. Na de Havo heeft Sam de bachelor International Business in Enschede afgerond en heeft tijdens deze opleiding heeft een minor gevolgd in Noorwegen. Na het afronden van de bachelor is Sam een pre-master Finance in Zweden gaan volgen! 

Van jongs af aan toonde Sam interesse in cijfers, die hij gedurende zijn studie steeds verder heeft verkend. Zo is hij de financiële wereld ingestroomd en heeft hij zich gefocust op de detachering om zo zowel zijn financiële vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om verschillende sectoren en bedrijven te leren kennen.

Verder wordt Sam gezien als een gedreven en punctueel persoon. Hij is erg ondernemend en gaat zo ver mogelijk door tot aan perfectie. Daarnaast probeert hij ook een probleem op te lossen vanuit een breed perspectief om zo de juiste en beste oplossing te vinden.

Naast het werken bij Fit, blijft Sam energie krijgen van reizen. Hij houdt ervan om nieuwe plekken en culturen te leren kennen. Daarnaast is Sam ook nog actief in de voetbal en vindt hij het af en toe nog wel eens leuk om te gaan mountainbiken en te skiën.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur