Hylke Kramer

Over Hylke Kramer

Van jongs af aan is Hylke al druk bezig met cijfers. Rekenen was zijn favoriete vak op de basisschool, waarbij hij er een sport van maakte om ieder jaar de toets zo snel mogelijk goed af te ronden. Zichtbare progressie zien is dan ook iets waar hij energie van krijgt. Het is daarom niet heel verrassend dat Hylke er voor heeft gekozen voor een Master Finance in Groningen die hij in 2022 heeft afgerond.

Na zijn studie is Hylke bij Fit gaan werken om zijn ontwikkeling een boost te geven. Met het volgen van het Traineeship en zijn leergierige houding moet dit goed komen! In zijn vrije tijd is Hylke muzikant in een band met zijn jeugdvrienden. Met zijn basgitaar en toetsen vanuit het niets nieuwe muziek creëren is waar hij van kan genieten. Naast musiceren houdt Hylke er van om nieuwe sporten te proberen. Met zijn nieuwe Fit mountainbike moet dit helemaal goed komen!

Onze leergierige Hylke kijkt uit naar alle verschillende opdrachtgevers en opdrachten om daar met zijn liefde voor cijfers en wens om progressie te maken, echt aan de slag te gaan en het verschil te maken.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur