Joran Wagenaar

Over Joran Wagenaar

Na zijn bachelor heeft Joran besloten dat hij graag de stap wilde zetten om zich door te ontwikkelen. Hierdoor heeft hij de keuze gemaakt om te beginnen met de master International Business and Management. Het grootste deel hiervan heeft hij dit in Groningen gedaan. Tijdens zijn studie kreeg hij de kans om een half jaar naar Cambridge te gaan om daar een double-degree te volgen en deze kans heeft hij met beide handen gegrepen!

In het laatste halfjaar van zijn master is hij aan het werk gegaan als accountmanager bij een detacheringsbureau. Na enkele drukke maanden kwam hij erachter dat zijn passie niet in de sales ligt, maar in de finance sector. Joran is altijd erg geïnteresseerd geweest in de finance sector, doordat hij op jonge leeftijd al veel vanuit huis meekreeg en altijd erg goed ben geweest met cijfers. 

Joran is erg nieuwsgierig, doelgericht en staat zeker open om altijd door te ontwikkelen. Hij kijkt er naar uit om zich te ontwikkelen tot echte professional binnen de finance sector. Als vrienden of familie Joran omschrijven gaat het altijd over de weloverwogen keuzes die hij maakt en het feit dat hij niet te impulsief is. Ook neemt Joran de gevoelens van alle partijen in overweging bij het maken van een keuze. Daarnaast is hij observerend, sociaal en leert graag nieuwe mensen kennen.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur