Louise van der Laan

Over Louise van der Laan

Louise is opgegroeid in Brabant en voor haar studie Accountancy naar de gezellige studentenstad Groningen afgereisd. Tijdens haar studie is ze actief geweest bij de studievereniging en zit op dit moment nog in de Raad van Advies. Na kortstondig in de Accountancy te hebben gewerkt aan het begin van de Corona-periode heeft ze besloten om weer te gaan studeren en de Master Controlling te gaan volgen. Met haar Master Controlling op zak, was Louise klaar voor een avontuur bij Fit Professionals.

Reizen is één van Louise haar hobby’s. In 2018 is ze in haar eentje wezen backpacken in Maleisië en in 2019 heeft ze na het afronden van haar studie samen met een vriendin een reis gemaakt van 10 weken door Thailand en Vietnam. Verder vindt ze het leuk om naar de bioscoop te gaan en drinkt ze graag een speciaal biertje op het terras.

Louise is heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is een harde werker, maar op zijn tijd wordt een grapje zeker gewaardeerd. Om fit te blijven doet ze aan crossfit en gaat ze af en toe naar de sportschool.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur