Nienke Tel

Over Nienke Tel

Nienke is 25 jaar en opgegroeid in het mooie Een. Op haar 18e is ze verhuisd naar Groningen waar zij nog steeds woont. Na het afronden van haar MSc Accountancy heeft zij door Indonesië gereisd en zich georiënteerd op wat zij wilde gaan doen. Fit sprak haar aan om te ontdekken waar haar ambities liggen. Ontdekken wat bij haar past en ontwikkelen tot een echte finance professional.

Vrienden en familie zouden Nienke omschrijven als een sociale, zorgzame en positieve vrouw. Een doorzetter die er alles aan doet om haar doelen te bereiken. Analytisch is Nienke sterk, waardoor zij snel verbanden kan leggen en overeenkomsten en relaties zien. Perfect voor het werken in de detachering.

Fit blijven vindt Nienke belangrijk. Hoe zij dit doet? Zij is regelmatig in de sportschool en op de padelbaan te vinden. Voetbal heeft zij ook gedaan, maar tegenwoordig is ze langs het veld te vinden. Verder is Nienke gek op reizen en hoopt nog veel van de wereld te mogen zien! 

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur