Lars Bruggeman

Over Lars Bruggeman

In april 2022 heeft Lars zich bij de club van Fit Professionals gevoegd. Deze nuchtere maar enthousiaste Tukker past heel goed binnen de groep Fitters. Lars gaat graag in gesprek met collega’s en klanten om te weten wat er speelt en te helpen waar nodig.

Als hij niet aan het werk is gaat hij het liefst op reis. De bestemming is voor hem minder relevant als er maar iets moois te beleven is. Lars houdt wel van een beetje avontuur. Duiken bij mooie koraalriffen, skiën in de Alpen of op een scooter de onontdekte pareltjes van Azië ontdekken, hier mag je Lars voor wakker maken.

Dichter bij huis vermaakt hij zich overigens ook opperbest, helemaal wanneer er gezellige mensen en een goed gevulde tafel in de buurt zijn. Lars blijft fit door te mountainbiken en hardlopen. Ook vindt hij het leuk om nieuwe sporten uit te proberen. Zo is hij de laatste tijd gestart met het spelen van padel, oftewel wie durft de uitdaging binnenkort met hem aan?

Lars hoopt bij Fit veel ervaring op te doen in zijn eerste jaren na zijn studie en verschillende bedrijven te zien om te ontdekken waar zijn talenten liggen en waar hij energie van krijgt. Hij houdt van gezelligheid en het lijkt hem heel leuk om zo verschillende bedrijven te zien en daarnaast een fijne thuisbasis te hebben bij Fit.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur