Loes Scharenborg

Over Loes Scharenborg

Loes houdt van avontuur. Die eigenschap is bepalend voor alle keuzes die ze maakt. Zo koos ze voor de Engelstalige variant van de studie International Business, omdat die uitdagender is. En dat bleek een prima beslissing, want daardoor kon ze haar stage in Antwerpen doen. Van daaruit heeft ze een half jaar in Boedapest gestudeerd – ook al geen voor de hand liggende stad.

Inmiddels is Loes werkzaam als HR-manager bij Fit Professionals of Finance. Ze houdt van de verantwoordelijkheid en de dynamiek die de functie haar biedt. Loes maakt van een paar zeer uiteenlopende eigenschappen een spannende mix. Ze is een harde werker, ze is erg behulpzaam en ook nogal ongeduldig. Ze waardeert betrouwbaarheid en eerlijkheid in anderen.

Ze blijft fit door te volleyballen en door allerlei dingen te ondernemen met vrienden. Als het mooi weer is, is Loes gegarandeerd te vinden op het beachveld. Ook niet onbelangrijk: je kunt haar wakker maken voor een bord pasta, zolang er maar genoeg kaas op zit.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur