Jelmer Bolt

Over Jelmer Bolt

Jelmer (Master of Finance, RUG) heeft een bijna onvoorstelbare combinatie in zich van een grote bescheidenheid en een doortastende, initiatiefrijke ondernemersgeest. Gelukkig hadden we dat bij Fit Professionals of Finance snel in de gaten en hem toegevoegd aan onze Fit familie.

Hij vindt het prachtig om mee te denken over de toekomst en strategie van organisaties: waar staan we nu, waar gaan we naartoe en hoe komen we daar? Daarom is hij bij Fit als Business Consultant altijd druk bezig met nieuwe kansen ontwikkelen, verbindingen leggen en relaties uitbouwen. Jelmer doet dit met veel enthousiasme met onze opdrachtgevers, potentiële klanten evenals de Fitters die door Jelmer worden begeleid op hun opdracht.

De grote kracht van Fit Professionals of Finance? Volgens Jelmer zijn dat drie dingen:

  • Zeggen wat je doet en doen wat je zegt
  • Veel aandacht voor het ontwikkelen van mensen en team
  • Een grote persoonlijke betrokkenheid

Hij houdt van goed, uitgebreid en gezond koken (en eten). Het liefst in zijn huisje in Portugal. Verder houdt Jelmer zich bezig met het versterken van zijn innerlijke en fysieke kracht met Krav Maga.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur