Bas Strikwerda

Over Bas Strikwerda

Bas is een rustige financial die goed dingen kan overzien. Hij heeft lef en houdt het hoofd koel. Hij had heel goed een F16 piloot kunnen worden! Dit was dan ook zijn droom als klein jongetje. Tijdens zijn middelbare schooltijd kwam hij erachter dat hij toch veel meer beroepen erg interessant vond.

Bas werd vooral enthousiast van Accountancy. Cijfers en berekeningen, alles vindt hij geweldig. Dit in combinatie met het feit dat Bas een fanatiek sporter is, maakt hem dé perfecte Fitter! In zijn vrije tijd maakt hij het voetbalveld onveilig. Hij kan erg snel rennen en is goed in de bal van de tegenpartij afpakken.

Verder houdt Bas erg van bordspelletjes spelen. Geef hem daar een lekker kabouterbiertje bij en Bas is de hele avond zoet!

Wat Bas wil worden als hij later groot is? Een stabiele factor in zijn gezin. Deze echte familieman vindt niets zo belangrijk als zijn vriendin en zoon en dochter. Zijn deur staat altijd open voor wie dan ook advies nodig heeft of gewoon lekker een praatje wil maken.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur