Emma Altepost

Over Emma Altepost

Zowel op het werk als in haar privéleven is Emma een echte supporter. Van andere mensen gelukkig zien, krijgt Emma ontzettend veel energie. Emma houdt het niet alleen bij het helpen van mensen. Vroeger wilde ze altijd dierenarts worden. Helaas is een angst voor naalden niet ideaal bij dit beroep. Maar Emma is een doorzetter en heeft haar droom van dieren redden niet laten varen. Van jongs af aan doet ze al vrijwilligerswerk in Spanje bij een hondenasiel. Daar zorgt ze ervoor dat elke hond het perfecte baasje vindt. Als dat niet betrokken is, dan weten wij het ook niet meer!

Waar Emma nog meer energie van krijgt? Sport. En alles wat ermee te maken heeft. Ze is inmiddels koning ter rijk in de sportschool, maar houdt er ook van om zondag lekker in haar joggingbroek op de bank voetbal te kijken. Emma kan ook echt een meisjes-meisje zijn en zaterdag lekker tutten om naar de stad te gaan. Fit blijven, dieren helpen en met vrienden afspreken: daar wordt Emma blij van.

Deze behulpzame teamplayer konden we bij Fit natuurlijk niet laten lopen! Naast dat ze ontzettend betrokken en vitaal is, is Emma namelijk ook zeer deskundig. Emma neemt graag de touwtjes in handen. De leiding nemen is haar met de paplepel ingegoten maar eigenlijk vindt Emma alles leuk. Geen wonder dat ze bij Fit aan de slag is gegaan!

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur