Emma Altepost

Over Emma Altepost

Zowel op het werk als in haar privéleven is Emma een echte supporter. Van anderen gelukkig zien, krijgt Emma ontzettend veel energie. Emma houdt het niet alleen bij het helpen van mensen. Vroeger wilde ze altijd dierenarts worden en van jongs af aan doet ze al vrijwilligerswerk in Spanje bij een hondenasiel. Als dat niet betrokken is, dan weten wij het ook niet meer!

Waar Emma nog meer energie van krijgt? Sport. En alles wat er mee te maken heeft. Ze is veel in de sportschool te vinden en is trotse seizoenkaarthouder bij FC Groningen. Daarnaast wordt er geen Formule 1 race gemist (nee, ook niet die om 7:00 op zondagmorgen). De rest van haar tijd brengt Emma het liefst door met haar vrienden en familie.

Deze behulpzame teamplayer konden we bij Fit natuurlijk niet laten lopen! Naast dat ze ontzettend betrokken en vitaal is, is Emma namelijk ook zeer deskundig. Emma neemt graag de touwtjes in handen. De leiding nemen is haar met de paplepel ingegoten, maar eigenlijk vindt Emma alles leuk. Geen wonder dat ze bij Fit aan de slag is gegaan!

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur