Koen Kalsbeek

Over Koen Kalsbeek

Koen wordt omschreven door zijn familie en vrienden als een loyale jongen die altijd voor de mensen om hem heen klaar staat. Koen is na zijn reis door Thailand helemaal enthousiast geworden van reizen en wil daarom ook graag meer van de wereld ontdekken.

Koen heeft verschillende kwaliteiten. Hij is erg leergierig en staat er altijd voor open om nieuwe dingen te leren. Verder is hij erg gedisciplineerd door zijn passie voor fitness. Tot slot is Koen strategisch sterk en heeft dit sterk kunnen ontwikkelen tijdens zijn master Change Management. Met deze kwaliteiten hoopt Koen zijn ambitie waar te kunnen maken: het werken voor een groot sportbedrijf binnen de finance.

Met Koen zijn achtergrond als sportkundige kan het natuurlijk niet anders dan dat hij zelf ook veel bezig is met bewegen. Naast zijn oude liefde voor voetbal heeft hij ook een nieuwe liefde gevonden in fitness. Hier is koen bijna dagelijks te vinden en niet weg te krijgen.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur