Matthias Scholtus

Over Matthias Scholtus

Matthias verhuisde voor zijn studie van Friesland naar Groningen. Een wereldreiziger bleek hij al vroeg te zijn. Vandaar dat hij ook koos voor een internationale studie in Economics die hij zelfs deels in Indonesië heeft gevolgd. Hij is voor niets of niemand bang en heeft ook een nachtje in de jungle geslapen. Dit vond hij zo leuk, dat hij het liefst zo snel mogelijk op reis gaat naar de Amazone. Het is wel duidelijk dat onze Matthias geen uitdaging uit de weg gaat.  

We zijn maar al te blij met hem bij Fit. Matthias is een nieuwsgierige, harde werker die voor iedereen klaarstaat. Hij schreeuwt niet het hardst, maar is zeker de gangmaker binnen zijn vriendengroep en op kantoor. Hij houdt van wiskunde en is erg wereldkundig. Het liefste werkt hij later als financieel directeur bij een groot internationaal bedrijf. Wie weet wat er voor Fit allemaal nog te wachten staat!

Matthias is een Fitter in hart en nieren. Nog voor Matthias kon lopen, was hij al druk in de weer met de voetbal. Als hij zelf niet voetbalt, kijkt hij wel een wedstrijd in het stadion met zijn vrienden. Al krijgt hij dan misschien niet de hele wedstrijd mee. Daar is het natuurlijk veel te gezellig voor.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur