Leslie Schokker

Over Leslie Schokker

Leslie is woonachtig in het mooie Ommen en in zijn vrije tijd veel in de natuur te vinden. Hij is graag samen met vrienden, speelt voetbal of gaat op in zijn pianospel. Bij het eerste contact met Paulus had hij de smaak direct te pakken en voelde een klik met Fit en de manier van werken.

Hij hecht waarde aan kwaliteit van werk, waardoor je merkt dat hij toegewijd is. Door zijn doelgerichtheid, kalmte en respect is hij effectief in zijn communicatie met anderen. In zijn werk is hij leergierig en dit komt ook tot uiting in de Masteropleiding die hij naast zijn werk volgt. Dit is een unieke kans om theorie en praktijk aan elkaar te koppelen en deze kennis te betrekken op klant specifieke situaties. Op deze wijze kan Leslie nog meer waarde toevoegen bij onze klanten.

In zijn manier van werken komen onze kernwaarden ook goed terug: betrokken en deskundig. Daarnaast is vitaliteit ook iets waar Leslie aandacht voor heeft. Lekker actief op het voetbalveld en een goede balans tussen werk, opleiding en ontspanning. Wij als organisatie hechten hier ook veel waarde aan, waardoor wij die balans samen goed bewaken.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur