Remke van der Meer

Over Remke van der Meer

De afgelopen jaren is Remke druk bezig geweest om te ontdekken waar zijn passie ligt. Na het opzetten van zijn eigen restaurant en het doceren aan het Deltion College in Zwolle is hij erachter gekomen dat zijn echte passie bij de cijfers ligt. Natuurlijk is dit een perfecte combinatie met Fit Professionals, het gezellige en sociale van de horeca combineren met de financiële kant. Remke houdt niet van stilzitten en weet van aanpakken. Dat is ook te zien door het feit dat hij naast zijn eigen bedrijf een studie is gaan volgen tot docent bedrijfseconomie en docentalgemene economie.  

Naast zijn werk is Remke ieder jaar terug te vinden op de skipistes in de Alpen en houdt hij ervan om een aantal keer in de week de hardloopschoenen aan te trekken. In zijn vrije tijd is hij ook vaak te vinden in de keuken of achter de BBQ. Koken is een grote passie en nieuwe recepten ontdekken doet hij maar al te graag.

De nieuwsgierigheid naar nieuwe dingen is niet alleen terug te vinden in zijn kookkunsten, maar ook in zijn dagelijkse leven. Remke houdt ervan om uitgedaagd te worden en gaat lastige opdrachten/casussen daarom ook niet uit de weg. 

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur