Project Controller

Heb jij de eerste stappen in je carrière gezet, maar ben je nog lang niet uitgeleerd? Als project controller bij Fit kun je je verder ontwikkelen bij verschillende organisaties en daarnaast interne en/of externe opleidingen volgen.

Wat wij jou bieden

De basis

Een salaris tussen €3100 en €3800 per maand
Een salaris van € per maand
Een functie voor 36 tot 40 uur per week
25 vakantiedagen
Een vast contract

extra's

Een pensioenregeling via StiPP
Vitaliteitsbudget van €600 bruto per jaar
Leaseauto of mobiliteitsbudget
Een opleidingstraject gericht op jouw ontwikkeling als professional én financial

Project Controller

Wat je gaat doen

Als project controller ben je vast in dienst bij Fit en ga je als interimmer aan de slag bij onze opdrachtgevers. Je krijgt zo de kans om bij verschillende organisaties te werken. Op deze manier kun je ontdekken wat je leuk vindt én verder werken aan jouw finance skills.

Omdat je al wat werkervaring hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en ga je proactief op zoek naar nieuwe uitdagingen om het maximale uit jezelf en de opdracht te halen. Je breidt daarnaast je netwerk uit én werkt aan je eigen ontwikkeling als financial.

> Heb je nog geen ervaring, maar wel interesse om je te ontwikkelen tot finance professional? Bekijk de vacature van het finance traineeship! 

Werkzaamheden

Als project controller houd je je onder andere bezig met de planning en financiële administratie van projecten. Je werkt als project controller met een korte cyclus met een duidelijk begin en einde. Aspecten die hierbij komen kijken zijn bijvoorbeeld time management, budgetteren en risicobeheersing. 

Blijf jezelf ontwikkelen

Het is belangrijk dat je zelf initiatief toont voor jouw ontwikkeling, zowel op de opdracht als daarbuiten. Vanuit Fit denken we graag met je mee en faciliteren we zoveel mogelijk in wat jij nodig hebt. Zo kan je een opleidingsbudget en ontwikkeluren inzetten om trainingen, cursussen of opleidingen te volgen, afgestemd op jouw interesses en ambities.

Over Fit

Als Fitter ben je onderdeel van een groeiende organisatie met ambitieuze financials, die van en met elkaar leren. Fit zorgt voor de juiste begeleiding tijdens je opdracht. Daarnaast organiseren we maandelijks events en leuke uitjes met collega's. Veel van deze activiteiten hebben een informeel karakter waardoor je je collega's goed leert kennen!

wat je kunt

  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring;
  • een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding;
  • een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • een rijbewijs of voornemens deze te behalen.

Veelgestelde vragen

Welke werkzaamheden horen bij een rol als project controller?
Wat is de cultuur van Fit?
Wat betekent werken als interimmer voor mij?
Wanneer zie ik mijn collega’s van Fit?

ONS SOLLICITATIEPROCES

Veelgestelde vragen

Welke werkzaamheden horen bij een rol als project controller?
Wat is de cultuur van Fit?
Wat betekent werken als interimmer voor mij?
Wanneer zie ik mijn collega’s van Fit?