Open sollicitatie

Interesse in Fit, maar nog niet zeker welke vacature het best bij jou past? Laat het ons weten via een open sollicitatie en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Wat wij jou bieden

De basis

Een salaris tussen €2500 en €5000 per maand
Een salaris van € per maand
Een functie voor 36 tot 40 uur per week
25 vakantiedagen
Een vast contract

extra's

Een pensioenregeling via StiPP
Vitaliteitsbudget van €600 bruto per jaar
Regelmatig leuke bedrijfsuitjes
Een opleidingstraject gericht op jouw ontwikkeling

Open sollicitatie

Wat je gaat doen

Heb je interesse in Fit, maar weet je niet precies welke vacature het best aansluit op jouw opleidingen en werkervaring? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast vertellen we je graag meer over onze organisatie.

Je kunt bij een van onze opdrachtgevers aan de slag in verschillende functies: van financiële administratie, financial accounting of project control tot business- of financial control. Wil je meer weten over de mogelijke loopbaanpaden binnen Fit? Dat lees je hier!

Blijf jezelf ontwikkelen

Het is belangrijk dat je zelf initiatief toont voor jouw ontwikkeling, zowel op de opdracht als daarbuiten. Vanuit Fit denken we graag met je mee en faciliteren we zoveel mogelijk in wat jij nodig hebt. Zo kan je een opleidingsbudget en ontwikkeluren inzetten om trainingen, cursussen of opleidingen te volgen, afgestemd op jouw interesses en ambities.

Over Fit

Fit Professionals of Finance is een financieel detacheringsbureau gevestigd in Groningen en Zwolle. Detachering betekent dat je in dienst bent bij Fit en vanuit daar als interimmer aan de slag gaat bij onze opdrachtgevers. Je doet zo ervaring op bij verschillende organisaties om te ontdekken wat jij leuk vindt én werkt aan jouw finance skills.

Als Fitter ben je onderdeel van een groeiende organisatie met ambitieuze financials, die van en met elkaar leren. Fit zorgt voor de juiste begeleiding tijdens je opdracht. Daarnaast organiseren we maandelijks events en leuke uitjes met collega's. Veel van deze activiteiten hebben een informeel karakter waardoor je je collega's goed leert kennen!

wat je kunt

  • Minimaal een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding;
  • affiniteit met finance;
  • een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • een rijbewijs of voornemens deze te behalen.

Veelgestelde vragen

Wat houdt detachering binnen Fit in?
Wat is de cultuur van Fit?
In welke regio's is Fit actief?
Bij wat voor organisaties kan ik op opdracht gezet worden?

ONS SOLLICITATIEPROCES

Veelgestelde vragen

Wat houdt detachering binnen Fit in?
Wat is de cultuur van Fit?
In welke regio's is Fit actief?
Bij wat voor organisaties kan ik op opdracht gezet worden?