Business Controller

Heb je al een aantal jaar werkervaring en wil je een volgende stap zetten? Als business controller kun je jouw kennis inzetten om in te spelen op de behoeften van opdrachtgevers en tegelijkertijd weet jij kansen te creëren voor zowel jouw eigen groei als het succes van Fit.

Wat wij jou bieden

De basis

Een salaris tussen €3300 en €4100 per maand
Een salaris van € per maand
Een functie voor 36 tot 40 uur per week
25 vakantiedagen
Een vast contract

extra's

Een pensioenregeling via StiPP
Vitaliteitsbudget van €600 bruto per jaar
Leaseauto of mobiliteitsbudget
Een opleidingstraject gericht op jouw ontwikkeling als professional én financial

Business Controller

Wat je gaat doen

Als business controller ben je vast in dienst bij Fit en ga je als interimmer aan de slag bij onze opdrachtgevers. Door verschillende opdrachten te doen breid je jouw kennis en ervaring verder uit. Omdat je al werkervaring hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en ga je actief op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Werkzaamheden

Als business controller ondersteun je het management bij het opstellen van financiële plannen en analyseer je financiële gegevens. Je identificeert verbetermogelijkheden en risico’s en signaleert problemen en kansen. Je bent een sparringpartner voor het management, kijkt vooruit en adviseert het management bij het nemen van beslissingen.

Naast je werkzaamheden op de opdracht ben je betrokken binnen Fit en coach je collega's zowel vakinhoudelijk als communicatief. 

Blijf jezelf ontwikkelen

Het is belangrijk dat je zelf initiatief toont voor jouw ontwikkeling, zowel op de opdracht als daarbuiten. Vanuit Fit denken we graag met je mee en faciliteren we zoveel mogelijk in wat jij nodig hebt. Zo kun je een opleidingsbudget en ontwikkeluren inzetten om trainingen, cursussen of opleidingen te volgen, afgestemd op jouw interesses en ambities.

Over Fit

Als Fitter ben je onderdeel van een groeiende organisatie met ambitieuze financials, die van en met elkaar leren. Fit zorgt voor de juiste begeleiding tijdens je opdracht. Daarnaast organiseren we maandelijks events en leuke uitjes met collega's. Veel van deze activiteiten hebben een informeel karakter waardoor je je collega's goed leert kennen!

wat je kunt

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • een afgeronde relevante (post) hbo- of wo-opleiding;
  • een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • een rijbewijs of voornemens deze te behalen.

Veelgestelde vragen

Welke werkzaamheden horen bij een rol als Business Controller?
Wat is de cultuur van Fit?
Wat betekent werken als interimmer voor mij?
Wanneer zie ik mijn collega’s van Fit?

ONS SOLLICITATIEPROCES

Veelgestelde vragen

Welke werkzaamheden horen bij een rol als Business Controller?
Wat is de cultuur van Fit?
Wat betekent werken als interimmer voor mij?
Wanneer zie ik mijn collega’s van Fit?