fbpx

Willemijn Tilman

De sociale en punctuele Willemijn maakt alweer een hele tijd deel uit van ons team. Ooit begon ze op de financiële administratie, maar ze kon al gauw de stap maken naar financieel programma controller. Inmiddels heeft ze een nieuwe opdracht bij een organisatie die haar inzet op verschillende afdelingen, zodat ze haar veelzijdige kennis overal kan toepassen.

Willemijn wordt blij van de enthousiaste sfeer die Fit kenmerkt. Zowel bij onze opdrachtgevers als binnen het team van Fit voegt Willemijn waarde toe door haar grote betrokkenheid. Die laat ze zien door actief mee te denken en zich volledig in te zetten.

Willemijn vindt een goede balans tussen werk en privé belangrijk om fit te blijven. Ze probeert het werk los te laten zodra ze naar huis gaat. Verder houdt ze ervan om op pad te gaan met vrienden en familie, maar ook om lekker thuis te zijn. Even de batterij opladen!

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.