fbpx

Rik Zwiers

Tijdens het afronden van zijn dubbele bachelor Mathematics & Physics is Rik begonnen als werkstudent bij Fit Professionals. Met zijn opleidingen op zak was Rik klaar voor het Fit Traineeship. Ondanks dat zijn studies niet in de Finance richting zijn, heeft hij een sterke affiniteit met Finance en wil dit verder gaan ontdekken. Met een voorliefde voor data en cijfers en de wens om data inzichtelijk te brengen en op zoek te gaan naar verbanden en oplossingen zoeken voor lastige (financiële) vraagstukken, zit Rik helemaal op zijn plek. Rik wil resultaat leveren en daarom streeft hij altijd voor 100%. Een echte data analist in wording.

In het dagelijks leven heeft Rik naast werk nog genoeg andere bezigheden. Een voorliefde voor reizen, op stap gaan met vrienden en een lekker hapje eten (met natuurlijk een biertje erbij). Maar ook thuis een filmpje kijken of gamen, daar geniet hij van. Verder houdt Rik van muziek, bijna op elk moment van de dag staat dit wel aan. Fit blijven dat doet Rik natuurlijk ook. Zo speelt hij al 16 jaar hockey en is meerdere keren per week in de sportschool te vinden.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.