fbpx
Teamlid Marco Helder

Marco Helder

Marco vindt het belangrijk om een mooi visitekaartje van Fit Professionals of Finance af te geven bij de opdrachtgever. Hij ervaart dat de opdrachtgever, net als Fit, hem de mogelijkheid biedt om zichzelf te ontwikkelen, de ruimte biedt om de organisatie te verbeteren en mensen te ondersteunen, en dat is een kolfje naar de hand van de leergierige Marco.

Hij is blij met de informele sfeer, zijn ambitieuze collega’s en de uitdagende opdrachten bij Fit Professionals of Finance. Daaraan wil hij graag bijdragen door zijn beste beentje voor te zetten.

Zoals zo veel jonge honden heeft Marco een bucketlist, en op de eerste plaats staat een wereldreis. Lekker ambitieus ook.

Dat Marco goed met zijn energie omgaat, blijkt wel uit de manier waarop hij omschrijft hoe hij fit blijft: “veel uitslapen in het weekend’.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.