fbpx

Leslie Schokker

Leslie Schokker is woonachtig in het mooie Ommen en in zijn vrije tijd veel in de natuur te vinden. Hij is graag samen met vrienden, speelt voetbal of gaat op in zijn piano spel. Bij het eerste contact met Paulus had hij de fit direct te pakken en voelde direct een klik bij onze organisatie en de manier van werken.

Hij hecht grote waarde aan kwaliteit van werk, waardoor je direct merkt dat hij toegewijd is. Door zijn doelgerichtheid, kalmte en respect is hij effectief in zijn communicatie met anderen. In      zijn werk is hij leergierig en dit komt ook tot uiting in de masteropleiding die hij naast zijn werk doet.

Een unieke kans om theorie en praktijk aan elkaar te koppelen en deze kennis betrekken op klant specifieke situaties. Op deze wijze kan Leslie nog meer waarde toevoegen bij onze klanten. In zijn manier van werken komen onze kernwaarden hierdoor ook goed terug: betrokken en deskundig. Daarnaast is vitaliteit ook iets waar Leslie aandacht voor heeft. Lekker actief op het voetbalveld en een goede balans tussen werk, opleiding en ontspanning. Wij als organisatie hechten hier ook oprecht veel waarde aan, waardoor wij die balans samen goed bewaken.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.