fbpx

Lars Bruggeman

Sinds april 2022 heeft Lars zich bij de club van Fit Professionals gevoegd. Deze nuchtere maar enthousiaste Tukker past heel goed binnen de groep Fitters. Lars gaat graag in gesprek met collega’s en klanten om te weten wat er speelt en te helpen waar nodig.

Als hij niet aan het werk is gaat hij het liefst op reis. De bestemming is voor hem minder relevant als er maar iets moois te beleven is. Onze Tukker houdt wel van een beetje avontuur. Duiken bij mooie koraalriffen, skiën in de Alpen of op een scooter de onontdekte pareltjes van Azië ontdekken, hier mag je mij voor wakker maken.

Dichter bij huis vermaakt hij zich overigens ook opperbest, helemaal wanneer er gezellige mensen en een goed gevulde tafel in de buurt zijn. Lars blijft fit door te mountainbiken en hardlopen. Ook vindt hij het leuk om nieuwe sporten uit te proberen. Zo is hij de laatste tijd gestart met padellen, oftewel wie durft de uitdaging binnenkort met hem aan?

Lars hoopt bij Fit veel ervaring op te doen in zijn eerste jaren na de studie. Veel verschillende bedrijven te zien om te ontdekken waar zijn talenten liggen en waar hij energie van krijgt. Hij houdt van gezelligheid en het lijkt hem heel leuk om zo verschillende bedrijven te zien en daarnaast een fijne thuisbasis te hebben bij Fit.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.