fbpx

Koen Nederhoff

Toen Koen klein was, wilde hij directeur van de Nederlandse Bank worden. Of machinist. Nu? Koen wil een baan met uitdaging op een plek waar hij zich goed voelt. Vandaar koos hij natuurlijk voor Fit!

Koen vindt de combinatie van de exactheid van cijfers met de psychologie van een grote groep mensen erg interessant. Hij vindt het leuk om erachter te komen hoe dat spel precies werkt. Dit vindt hij zo leuk, dat hij hier wel een boek over zou willen schrijven. Of misschien een kookboek. Hij maakt namelijk onwijs lekkere spareribs! Naast koken houdt Koen van muziek maken met zijn gitaar en sporten. Het liefst gaat hij hardlopen en fitnessen.

Als echte Fitte Financial heeft Koen zijn Perfect Fit bij ons wel gevonden. Hij staat te popelen om zich bij ons verder te ontwikkelen tot echte Finance Professional. Hij ambieert naar een functie als Controller, maar wie weet wat er allemaal nog op zijn pad komt. Eerst maar veel leren en als het kan nog even lekker op reis naar zuidoost Azië!

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.