fbpx

Karniek Margos

Als klein jongetje wilde Karniek graag automonteur worden. Net als zijn vader. Tijdens de middelbare school kwam hij er echter achter dat rekenen veel leuker is. Vandaar dat Karniek hard heeft gewerkt en inmiddels in de afrondingsfase van zijn Master Accounting en Control zit.

Want een harde werker is Karniek zeker. In zijn vrije tijd helpt hij zijn vader nog wel eens mee met sleutelen aan de auto. Je zou bijna denken dat Karniek alleen maar werkt! Gelukkig heeft deze familie man zeker ook tijd voor de leuke dingen. Hij gaat graag dagjes weg. Samen met zijn vriendin op pad of met vrienden op de motor. Hij blijft Fit door vaak te fitnessen samen met zijn broers.

Zijn vrienden en collega’s zien Karniek als eerlijk en sympathiek. Hij is een echte leider en ziet zichzelf daarom ook in een Controller functie met leidinggevende aspecten. Zo kan hij starters en stagiaires begeleiden. Deze betrokken houding past natuurlijk helemaal in het straatje van Fit. Naast Controller worden is zijn grote droom om een mooi huis te kopen. Uiteraard met genoeg ruimte voor een dikke motor en zodat al zijn vrienden en familie op bezoek kunnen komen!

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.