fbpx

Emy Brekveld

Emy heeft graag de touwtjes in handen. Spontane ideeën? Leuk! Maar wel eerst even nadenken of het kan. Emy staat namelijk overal voor open en is een echte aanpakker. Vrienden zouden Emy omschrijven als heel sociaal, wat ook voor opdrachtgevers een mooie eigenschap is in combinatie met haar gestructureerde karakter.

Dat Emy ook ambitieus is blijkt uit de Master Business Administration die zij na haar hbo opleiding Small Business en Retail Management heeft gedaan. Tijdens deze opleiding is ze er achter gekomen dat haar passie binnen de financiële wereld in combinatie met ondernemerschap ligt. Ze wil graag doorgroeien naar Business Controller waarin de verbinding tussen processen, het samenwerken met mensen in combinatie met control haar aanspreekt. Dat Emy veelzijdig is, blijkt ook zeker!

Bij Fit zijn we zo blij met Emy, omdat ze houdt van afwisseling en graag meedenkt. Ervaring op doen op verschillende opdrachten binnen verschillende opdrachtgevers, daar haalt Emy energie uit. Die opgedane ervaring kan ze in nieuwe opdrachten weer toepassen. Dankzij haar grote betrokkenheid denkt Emy altijd mee met Fit en onze opdrachtgevers.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.