fbpx

Bas Strikwerda

Bas is een rustige Financial die goed dingen kan overzien. Hij heeft lef en houdt het hoofd koel. Hij had heel goed een F16 piloot kunnen worden! Dit was dan ook zijn droom als klein jongetje. Tijdens zijn middelbare schooltijd kwam hij erachter dat hij toch veel meer beroepen erg interessant vond.

Bas werd vooral enthousiast van Accountancy. Cijfers en berekeningen, alles vindt hij geweldig. Dit in combinatie met het feit dat Bas een fanatiek sporter is, maakt hem dé perfecte Fitter! In zijn vrije tijd maakt hij het voetbalveld onveilig. Hij kan erg snel rennen en is goed in de bal van de tegenpartij afpakken. 

Verder houdt Bas erg van bordspelletjes spelen. Geef hem daar een lekker kabouterbiertje bij en Bas is de hele avond zoet! 

Wat Bas wil worden als hij later groot is? Een stabiele factor in zijn gezin. Deze echte familieman vindt niets zo belangrijk als zijn vriendin en zoontje. Zijn deur staat altijd open voor wie dan ook advies nodig heeft of gewoon lekker een praatje wil maken.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.