Fit Finance Traineeship 2024/2025

Event type:
Interne opleidingen
Wanneer:
13
September
2024
Tijd:
08:30
Locatie
Groningen / Zwolle
Ik wil hierheen 🔥

Over het evenement

In het Fit Finance Traineeship word je opgeleid tot een veelzijdige finance professional. Als trainee ben je vast in dienst bij Fit en ga je op interimbasis aan de slag bij verschillende opdrachtgevers om zo te ontdekken welke aspecten binnen de financiële wereld jou het meest aanspreken. Je doet zo veel ervaring op én breidt je netwerk uit.

Leren tijdens het werken

Naast je werkzaamheden op de opdracht volg je maandelijks een training op zowel het gebied van persoonlijke ontwikkeling (60%) als jouw ontwikkeling als financial (40%). Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld time management, gesprekstechnieken, communicatieve vaardigheden, Power BI en Excel. De trainingen vinden plaats onder werktijd en vaak op één van onze kantoren samen met je collega trainees.

Duur traineeship

Je werkt ongeveer één tot twee jaar als trainee aan verschillende opdrachten. Hierna kun je binnen Fit aan de slag als finance professional en je verder ontwikkelen binnen een ander opleidingsprogramma.

Waar je gaat werken

Detachering betekent dat je in dienst bent bij Fit en vanuit daar voor andere bedrijven aan de slag gaat. Je doet binnen allerlei sectoren ervaring op. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag bij het UMCG, PostNL of Iver Wind.

In het traineeship ontwikkel je jezelf richting een functie als bijvoorbeeld (assistent) controller, business controller, financial controller of financieel medewerker.

Voorwaarden

Het startsalaris voor onze finance trainees is €2.800,-. Daarnaast krijg je van ons onder andere een leaseauto (die je ook privé mag rijden) en vitaliteitsbudget.

Zien we jou in september?

Aanmelden

Gegevens
Bedankt voor jouw aanmelding voor het Fit Finance Traineeship! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.