Stephan van Dijk

Over Stephan van Dijk

Na de bachelor bedrijfskunde af te hebben gerond, heeft Stephan ervoor gekozen om naar Groningen te verhuizen. Door de ervaringen die hij heeft opgedaan tijdens zijn afstudeerperiode in Peru wilde hij zich graag in een internationale omgeving blijven bevinden, maar toch dichter bij huis te blijven. 

In het tweede halfjaar van 2023 heeft hij kort de pre-master Economic Development and Globalization gevolgd, waarna hij er gauw achter kwam dat zijn passie niet in de economie, maar wél in de finance zat. Opgegroeid met een zus die een soortgelijk pad heeft bewandeld, heeft zij Stephan geïnspireerd om de keuze te maken voor de financiële sector.

Stephan wordt door zijn vrienden omschreven als goed georganiseerd, humoristisch en bezit de bereidheid om anderen te helpen. Met zijn Peruaanse roots, het dol zijn op reizen en vele vrienden met verschillende culturele achtergronden, heeft hij een open blik naar de wereldgericht, waarin de mens binnen zowel de privé- als werkomgeving centraal staat.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur