Jeroen Fieten

Over Jeroen Fieten

Jeroen is 23 jaar, komt uit Hoogeveen en woont sinds het einde van 2022 in Groningen. In zijn vrije tijd probeert hij fit te blijven door regelmatig naar de sportschool te gaan. Daarnaast kan hij ook genieten van thuis op de bank zitten voor een voetbalwedstrijd, en een van zijn andere hobby’s is het spelen van spelletjes zowel fysiek als online. Schaken en pokeren zijn daarin zijn favorieten. Ook vindt hij het leuk om anderen te helpen.

Na zijn bachelor Economics & Business Economics heeft hij de Master Economics en Master Finance afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna is hij er achter gekomen dat hij graag met cijfers werkt en verder wil in de financiële wereld. Hierdoor was Fit een natuurlijke vervolgstap en hoop hij zijn passie voor cijfers toe te passen in verschillende opdrachten vanuit Fit.

Binnen 5 jaar hoopt hij zijn niche gevonden te hebben in de financiële wereld zodat hij de rest van het leven met plezier en enthousiasme naar zijn werk toe zou kunnen gaan.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur