Jasper Veening

Over Jasper Veening

Na een tijdje in de accountancy te hebben gewerkt heeft Jasper de overstap gemaakt naar Fit Professionals. Met de ambitie voor controllerfuncties wil hij graag verschillende bedrijven van binnen zien en zich sterk ontwikkelen als professional. Naast finance is Jasper breed geïnteresseerd in de business en haar processen. Daarnaast is hij betrokken bij zijn collega’s en wil hij graag van ze leren.

Jasper is oprecht, energiek en analytisch. Hij zegt geen nee tegen een uitdaging en geeft de volle 100%. In een team voelt hij zich als een vis in het water, met zijn vrolijke aanwezigheid zorgt hij voor een ontspannen sfeer en integreert hij makkelijk in de groep.

De energie, gedrevenheid en het enthousiasme maken Jasper een echter Fitter. Om fit te blijven gaat Jasper in zijn vrije tijd graag de tennisbaan op om een balletje te slaan, zodra de temperaturen dalen trekt hij zijn schaatsen aan om een betere rondetijd op de ijsbaan neer te zetten.

Ben jij op zoek naar een persoonlijk betrokken en vrolijke financial? Dan is Jasper de perfect Fit!

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur