Hester Nagel

Over Hester Nagel

Oorspronkelijk komt Hester uit een dorpje nabij Heerenveen en sinds een aantal jaar woont ze met veel plezier in Groningen. Hier heeft ze de studie Finance & Control gevolgd, waarna ze aan de slag is gegaan in het werkveld en via LinkedIn bij Fit terecht is gekomen. Via via had ze positieve verhalen gehoord over het persoonlijk contact bij Fit wat haar erg aanspreekt.

Mensen omschrijven Hester als betrokken en rechtdoor zee. In haar werk is ze nauwkeurig, analytisch en leergierig. Over vijf jaar hoopt ze een ervaren financial te zijn, veel van anderen te hebben geleerd en zelf ook een positieve bijdrage te kunnen leveren binnen mensen hun loopbaan. Werkplezier staat hierin voorop!

Hester onderneemt in haar vrije tijd graag dingen met vrienden en familie. Daarnaast probeert ze de streamingsdiensten soms te verruilen voor haar e-reader, met wisselend succes. Om fit te blijven speelt ze af en toe een potje padel met vrienden, trekt ze wekelijks baantjes en gaat met mooi weer een rondje hardlopen door het park.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur