Binnie Rispens

Over Binnie Rispens

De Friese Binnie is leergierig, sociaal, sportief, een doorzetter en een echt familiemens. In haar vrije tijd is ze vaak te vinden het op het sportveld waar ze fanatiek korfballer is, maar ook kan je haar tegenkomen op de racefiets. Naast de sportieve activiteiten vindt ze het leuk om af te spreken met vrienden om een drankje te doen of erop uit te gaan.

Binnie is begonnen op het HBO met de opleiding Finance & Control. Na te zijn afgestudeerd kwam ze tot de conclusie dat ze niet uitgeleerd was en meer kennis wilde opdoen. Ze besloot daarom de master Management Accounting & Control te volgen aan de RUG. De verschillende interesses die Binnie tijdens haar studie heeft gekregen hoopt ze doormiddel van verschillende opdrachten verder te verkennen en ontwikkelen.

Om haar diverse interesses van het bedrijfsleven verder te ervaren en ontwikkelen leek Fit de ideale werkgever. De informele sfeer en jonge groep professionals is iets wat haar enorm aantrekt.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur