fbpx

Iemand moet het doen: Fit gaat groter wonen!

Ooit begon Fit Professionals of Finance op een klein kamertje met grote plannen. Vier jaar geleden konden we dit kamertje inruilen voor een bedrijfsverzamelgebouw. En nu is het tijd voor de volgende stap. We zijn supertrots en dankbaar dat Fit Professionals weer verder kan groeien.

Fit Professionals nieuw pand

De grote plannen hebben we uiteraard nog steeds; die kunnen we waarmaken in ons nieuwe kantoorpand aan de Rozenburglaan 15 te Groningen. Als je van of naar Friesland rijdt over de A7, kunnen we naar elkaar zwaaien.

Nieuw bij Fit: High Performance Professional

Ons kantoor krijgt dus een upgrade. Daarnaast zijn we – zoals altijd – bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Zo blijven we onze meerwaarde bewijzen aan opdrachtgevers.

Daarom hebben we een nieuw thema ontwikkeld, voortbouwend op onze kernwaarden deskundig, betrokken en vitaal. Maak kennis met de High Performance Professional (HPP)! Bij sommige opdrachtgevers hebben we dit thema al geïntroduceerd en er volgen er snel meer.

Bijna tijd voor een feestje

Uiteraard wachten we tot deze vreemde tijden van corona voorbij zijn. Maar we beloven dat we flink uitpakken zodra we elkaar weer zonder gezondheidsrisico’s kunnen ontmoeten. We komen hier zo snel mogelijk op terug. Voor een digitale sneak peek kun je ons altijd bellen.

Financiële detachering in Groningen

Onze ambitie is om vóór 31 december 2021 met 50 mensen bij te dragen aan Fit Professionals. Hoe? Door ons te richten op kwalitatief hoogwaardig en duurzaam werken, met oog voor (digitale) innovatie.

Tot snel, met trotse groet,

Paulus en Erik

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.