Business Consultant / Accountmanager

Als Business Consultant ben je dé schakel tussen opdrachtgevers en Fit. Vanuit ons kantoor in Zwolle ga je samenwerken met onze Business Consultants en partners. Met jouw proactieve houding leg je de verbinding met nieuwe opdrachtgevers en draag je bij aan het behalen van onze commerciële ambities.

Wat wij jou bieden

De basis

Een salaris tussen €3250 en €3850 per maand
Een functie voor 36 tot 40 uur per week
25 vakantiedagen
Een contract voor onbepaalde tijd

extra's

Vitaliteitsbudget van €600 bruto per jaar
Leaseauto
Laptop, telefoon en iPad
Verschillende opleidings- en trainingsmogelijkheden

Business Consultant / Accountmanager

Wat je gaat doen

Vanuit ons kantoor in Zwolle ga je samenwerken met onze Business Consultants en partners, zij gaan je helpen om een vliegende start te maken. Je bent dan ook elke maandag in Groningen te vinden om met elkaar de week te starten. Met jouw proactieve houding leg je de verbinding met nieuwe opdrachtgevers en bouw je bestaande relaties verder uit. Je bent communicatief vaardig, gaat graag het gesprek aan en weet goed door te vragen. Je denkt buiten de gebaande paden en durft die kritische vraag juist wél te stellen. Zo weet jij feilloos de behoefte van de opdrachtgever te bepalen en daarop in te spelen.

Naast je commerciële werkzaamheden als Accountmanager begeleid je de professionals van Fit op hun opdracht. Dit doe je onder andere middels onze opdrachtsystematiek. Je checkt periodiek in om te kijken of alles goed gaat en hoe het staat met de realisatie van vooraf gestelde doelen. Zo zorg jij vanuit een betrokken houding voor de juiste begeleiding!

Waarom deze functie binnen Fit

Je komt als Business Consultant te werken in het kantoorteam van Fit, bestaande uit tien collega's. Vanuit onze vestigingen in Zwolle en Groningen werken we samen met de grotere mkb en andere toonaangevende organisaties in Midden- en Noord Nederland. Dit netwerk willen we verder uitbouwen en dat wordt jouw main focus. Jij hebt een commerciële mindset en bent in staat om te anticiperen op wat er op je afkomt. Een proactieve houding en kansen zien, dat verwachten we van onze collega’s.

Wat je kunt

  • Je bent leergierig en hebt een ondernemende, commerciële mindset;
  • je bent resultaatgericht en maakt jouw doelstellingen concreet om dagelijks succes te behalen;
  • je hebt affiniteit met Finance en/of detachering;
  • je hebt een bedrijfskundige of bedrijfseconomische hbo- of wo-opleiding afgerond;
  • je hebt minimaal 1 jaar werkervaring.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen