fbpx

Yuyin Liu

Yuyin is geboren in China en heeft daar tot haar 9e gewoond. Op die leeftijd is ze verhuisd naar Nederland en woont sindsdien in het mooie Zwolle. In haar persoonlijkheid en werk neemt ze beide culturen mee en gebruikt dit om organisatie te helpen ontwikkelen.

Na haar middelbare school heeft Yuyin drie universitaire diploma’s behaald. Yuyin is gestart met haar Bachelor in Psychologie en vervolgens heeft ze Economics & Business Economics in Utrecht gestudeerd. Daarna is Yuyin zich gaan specialiseren door een master in Finance te volgen. Hierna is ze gestart met het Fit traineeship.

Na haar studie heeft ze full time gewerkt als horecamanager in het restaurant van haar familie. Proactief zijn en hard werken zit in het DNA van Yuyin. Na een leuke tijd in de horeca was het tijd om een baan te vinden die aansloot op haar studie. Fit sloot goed aan bij haar behoeftes. Een leuke uitdaging, dichtbij huis waarin zij kan ontdekken wat ze leuk vindt en wat bij haar past. Yuyin is gedreven, neemt haar werk serieus en houdt van gezelligheid. Een perfecte combinatie voor detachering. Wat Yuyin in haar vrije tijd doet? Dan is ze vaak lekker uit eten, spendeert tijd met familie en vrienden of is ze graag aan het gamen.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.