fbpx

Yorick Reinders

Na het behalen van zijn Master Finance in Groningen, was Yorick op zoek naar een mogelijkheid om ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Al snel viel zijn oog op Fit, waarbij hij de mogelijkheid kreeg om in een fijne werksfeer unieke opdrachten uit te voeren en bij verschillende bedrijven in de keuken te kijken. Dit maakte hem direct enthousiast.

Yorick haalt energie uit het oplossen van complexe financiële vraagstukken en wil zich graag zo breed mogelijk ontwikkelen in de financiële sector. Een echte leergierige Fitter die graag 100% geeft om zijn doelen te bereiken. Hij deinst niet terug voor een uitdaging en wil graag toegevoegde waarde leveren bij onze klanten.

Naast zijn serieuze kant houdt Yorick ook wel van een lolletje en probeert hij regelmatig contact te zoeken met zijn collega’s om te begrijpen wat er speelt op de werkvloer. Hij is graag in contact met anderen en heeft een voorkeur voor een directe manier van communiceren en is altijd in voor een kopje koffie en een goed gesprek. In zijn vrije tijd is hij fanatiek bezig met paardrijden wat hem de op zowel fysiek als mentaal vlak in topvorm houdt. Met zijn fitheid hoopt hij op de lange termijn bij te kunnen dragen aan het succes van Fit!

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.