fbpx
Wendy Bunk - Finance Professional

Wendy Bunk

Als finance expert is Wendy tevreden als ze een verandering teweeg kan brengen. Dat is haar al herhaaldelijk gelukt, bijvoorbeeld door waarde toe te voegen op het gebied van systeem- en procesinrichting. Ze gaat elke uitdaging aan die op haar pad komt, ook als ze daarvoor uit haar comfort zone moet komen.

Ze voelt zich vooral thuis bij Fit Professionals of Finance vanwege de persoonlijke benadering. Niet alles draait om de organisatie. Fit heeft veel aandacht voor de behoeften van de mensen die er werken.

Wendy blijft fit door dingen te doen waar ze gelukkig van wordt (concerten, theater, een weekendje uitwaaien…) en die haar energie geven. Een goede balans tussen werk en privé vindt ze belangrijk.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.