fbpx

Tom Heerkes

Al voordat hij kon lopen, wilde Tom profvoetballer worden. De droom van veel mensen, maar voor de meeste blijft het daarbij. Niet voor Tom. Zijn doorzettingsvermogen heeft hem uiteindelijk naar het tweede elftal van Zwolle gebracht! Enfin, voetbal is niet alles. En dat weet Tom maar al te goed.

Economie vindt hij namelijk ook heel leuk. Tom houdt ervan als dingen kloppen. Geen vaag gedoe, gewoon een berekening maken en dat is het antwoord dan.Tom is een echte Financial. Zijn grote droom is dan ook veranderd naar het oprichten van zijn eigen bedrijf. 

Het is inmiddels wel duidelijk dat onze Tom erg vitaal en deskundig is. Maar is hij dan ook betrokken? Uiteraard! Hij is tenslotte niet voor niets een echte Fitter. Tom zegt niet snel nee. Niet tegen een hulpvraag, maar ook zeker niet tegen een uitdaging.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.