fbpx
Thomas Dijk 1

Thomas Dijk

Thomas is altijd al geïnteresseerd geweest in cijfers en vooral het verhaal daar achter. Daarnaast zorgen de snelle ontwikkelingen op het gebied van digitalisering, automatisering en technologie ervoor dat je continu wordt uitgedaagd. Ook dat spreekt Thomas aan. 

Met zijn enthousiasme, gedrevenheid en analytisch vermogen is Thomas een toegevoegde waarde voor organisaties. Hij kijkt kritisch naar de werkzaamheden en processen in de organisatie en probeert die efficiënter en effectiever in te richten.

Thomas heeft jarenlang op hoog niveau gevoetbald. Daar heeft hij vooral  geleerd om in teamverband te werken. Leergierig als hij is, maakt hij zich nieuwe werkzaamheden snel eigen. Zijn ambitie is om zich te ontwikkelen tot business controller of financial controller bij een internationale onderneming. In deze functie komen alle facetten terug die hem aanspreken, en kan hij werken met cijfers én mensen. 

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.