Teggo Peeters

Teggo is een breed opgeleide bedrijfskundige die zich uiteindelijk heeft gespecialiseerd in finance. Hij kan ingewikkelde financiële vraagstukken oplossen door ze vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Hij heeft gekozen voor Fit Professionals of Finance om vanuit detachering bij meerdere bedrijven in de keuken te kijken. Teggo gaat voor een brede werkervaring, en dat past precies bij zijn nieuwsgierige karakter.

De combinatie van finance en data-analyses is voor Teggo de perfecte match. Aan de hand van interne data analyseert hij bijvoorbeeld de winstgevendheid van je productportfolio. Daarbij legt hij verbanden tussen deze gegevens en je bedrijfsvoering. Ook met een forecast gaat hij graag aan de slag.

De bevlogen Teggo wil zichzelf en zijn kennis verder ontwikkelen en inzetten in een functie als controller. Hij wil de betekenis van financiële gegevens achterhalen en die in verband brengen met de bedrijfsvoering van je organisatie.

Fit is Teggo zeker. Dat houdt hij zo door regelmatig te sporten en andere culturen te ontdekken. Zodra hij zijn universitaire masterdiploma op zak had, is hij dan ook met zijn backpack vertrokken naar Azië, waar hij zeven maanden heeft rondgereisd. Je bent nieuwsgierig of je bent het niet!

 

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.