Ted van den Brink

Na zijn studie Finance & Control aan de Hanzehogeschool Groningen is Ted direct aan de slag gegaan als trainee bij Fit Professionals of Finance. Waarom bij Fit? Hij zag direct de betrokkenheid en ontwikkelingsmogelijkheden. 

Analytisch en sociaal ijzersterk, zo kun je Ted omschrijven. Duurzaamheid staat bij hem hoog in het vaandel. Dit draagt hij ook in zijn werkzaamheden uit. Ted ligt altijd goed in een groep. Hij neemt automatisch een leidende rol aan en trekt de kar met verve. 

Op zondag kun je hem vinden op het voetbalveld, waar hij iedere week een balletje trapt. Daarnaast is hij ten minste drie keer per week in de sportschool te vinden. Zijn volgende sportieve doel is leren duiken in Egypte.  

Ted haalt veel plezier uit het werken met cijfers en data. Hij houdt zich altijd bezig met het verhaal achter de cijfers. Daarnaast houdt hij van contact met mensen. Het is geen verrassing dat hij zich graag verder wil ontwikkelen tot business controller. 

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.