Stefan van Leeuwen - Finance Professional

Stefan van Leeuwen

Na een aantal leerzame jaren bij een accountantsorganisatie te hebben gewerkt, kwam Stefan erachter dat hij graag aan de andere kant van de tafel wil zitten. Nu hij door FIT wordt gedetacheerd, wil hij graag zijn meerwaarde laten zien bij diverse opdrachtgevers door zich volledig in te zetten.

Stefan is enthousiast en gedreven. Hij is communicatief vaardig, representatief en betrouwbaar. Als het gaat om objectiviteit, integriteit en alles wat je moet kunnen als je een financiële man wilt zijn, heeft de accountancy-opleiding hem veel gebracht. Zijn kracht ligt in verslaglegging en in zijn streven om altijd meerwaarde te bieden.

Belangrijk om van Stefan te weten is dat hij gek is van voetbal. Hij zou niets mooier vinden dan zijn liefde voor voetbal te combineren met een opdracht of een baan bij een club in het betaalde voetbal. Natuurlijk is hij zelf ook actief in de sport. Hij heeft zelfs een voetbalschool opgezet met een kameraad en zit nog steeds in de technische commissie van een voetbalclub. Successen vieren tijdens de beroemde derde helft, deel uitmaken van een gedreven team – het geeft altijd een speciaal gevoel.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.