fbpx

Stan Plomp

Wat Stan typeert? Zijn boerennuchterheid. Het kan dan ook niet anders dan dat hij is opgegroeid op de boerderij. Stan is daarom zeker niet vies van hard werken. Maar een feestje moet ook kunnen. Work hard, play hard past zeker in zijn straatje. Het liefste in de après-ski tent na een lange dag op de latten. Als er dan nog Hollandse nummers gedraaid worden, kan het feest niet meer op voor Stan.

Naast het boerenleven kwam Stan er op de middelbare school achter dat hij ook een passie heeft voor economie. Zijn vader maakte de switch van accountant naar boer, maar Stan gaat precies andersom. En hoe! Na een bachelor en een master in de Finance is Stan nog lang niet uitgeleerd. Hij wil graag zoveel mogelijk kennis en ervaring opdoen binnen de finance. Geen wonder dat hij bij Fit Professionals of Finance uitkwam natuurlijk.

Stan blijft Fit door veel te fitnessen. Ook is hij een groot fan van voetbal. Elk jaar organiseert Stan zelfs het afsluitende feest van het voetbaltoernooi in zijn geboortedorp. De feestvierders een deuntje mee laten zingen op de liedjes van Ajax is voor Stan geen probleem. Met Stan als gangmaker is het altijd gezellig binnen zijn vriendengroep en op het werk.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.