fbpx

Stan Bresser

What you see is what you get. En zo is dat precies met Stan. Niet te moeilijk doen, gewoon lekker jezelf zijn. Stan is een gezellige jongen die het prima vindt om een beetje op de achtergrond te blijven. Laat de anderen maar in de spotlight staan.

Als kind was Stan al goed met getallen. Rekenen en later ook Economie op de middelbare school gingen hem met gemak af. Het was al vroeg duidelijk dat Stan het bedrijfsleven in zou gaan. Na zijn studie Economie en Bedrijfseconomie was deze fanatiekeling nog lang niet uitgeleerd en is gestart met ons Traineeship. In combinatie met zijn opdrachten als interimmer komt Stan er zo precies achter waar zijn passie echt ligt. 

Wat hij het het belangrijkste vindt aan zijn werk is dat hij goed overweg kan met zijn collega’s en het vooral leuk heeft. Maar het leven draait niet alleen maar om werken. En dat vindt Stan ook. Hij gaat namelijk in zijn vrije tijd graag leuke dingen doen met vrienden of lekker fitnessen. Op zowel het terras als in de sportschool is onze Stan koning te rijk!

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.