fbpx

Silke Hoekstra

Silke houdt van mensen om zich heen. Ze kan goed luisteren, analyseren en de concrete vraag uit een verhaal halen. Alleen al door deze eigenschap levert ze toegevoegde waarde voor elke opdrachtgever. Behalve die extra waarde vindt Silke het belangrijk om zich volledig in te zetten en zich te blijven ontwikkelen. Ze is enorm gedreven en houdt van een uitdaging. 

Haar interesses zijn erg breed. Als interim professional bij Fit Professionals of Finance kan ze ontdekken welke functie, branche en bedrijf haar de meeste energie geven. In combinatie met de persoonlijke begeleiding door Fit krijgt haar carrière een stevige boost. Ambities heeft ze genoeg. 

Silke blijft fit door regelmatig te squashen. Het spelelement maakt trouwens ook een beest in haar los. Want winnen zal ze!

 

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.