fbpx

Sander Smit

Na zijn studie International Financial Management afgerond te hebben, wist Sander niet precies wat hij wilde doen. Wat hij wel wist, is dat het iets met cijfers moest worden. Sterke punten van hem zijn dan ook een goede dosis analytisch vermogen en dat hij het leuk vindt om complexe cases al puzzelend op te lossen.

Na 2 maanden door Europa gereisd te hebben, besloot hij de interim wereld te stappen om zo op zoek te gaan naar wat voor functie bij Sander past en te ontdekken in welke branche hij zichzelf ziet werken. In eerste instantie wilde hij altijd financieel directeur van Feyenoord worden en hij hoopt over een paar jaar te kunnen zeggen in hoeverre hij dit avontuur nog echt aan wil gaan of dat zijn voorkeur toch gaat naar een andere branche.

Sander is een rustige nuchtere jongen die altijd wat wil ondernemen en afkomstig is uit de Kop van Overijssel. Nieuwe plaatsen ontdekken en nieuwe dingen uitproberen is wat hij graag doet. Naast zijn werk is hij zelf actief sporter en verzorgt de centrale achterhoede bij de lokale voetbalclub (sv VENO) en doet graag aan hardlopen. Niet alleen het bedrijven van sport maar ook het kijken van sport is wat Sander graag doet.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.