fbpx
Teamlid Ruth Haaksema

Ruth Haaksema

Het traineeship bij Fit was wat Ruth betreft een groot succes. Ze werkte bij een groot internationaal accountantskantoor en deed daar de nodige werkervaring op. Daarna kreeg ze bij Fit Professionals of Finance de mogelijkheid om verder te groeien en de fijne kneepjes van het vak te leren.

Op dit moment is Ruth werkzaam bij een beursgenoteerd bedrijf. Hier zorgt ze voor het juist en tijdig rapporteren van de cijfers. Ze is hard aan het werk om een brede basis te leggen op het gebied van financial accounting. Met haar doorzettingsvermogen komt dit gegarandeerd goed.

Ze draagt bij aan de uitstraling van Fit Professionals of Finance door hard te werken en zich volledig in te zetten voor haar opdrachtgever. Ze wil nog veel van de wereld zien. Misschien kan ze voor een internationale opdrachtgever aan de slag? Ze houdt zich aanbevolen!

Ruth is al super fit sinds ze als tienjarige op basketbal ging. Ze scoort nog steeds de ene driepunter na de andere. Een nog minder ontdekte hobby is kamperen. Het maakt haar niet zozeer uit waar ze dit doet, als de zon er maar schijnt.

 

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.