Teamlid Ruth Haaksema

Ruth Haaksema

Als trainee ervaart Ruth bij haar eerste opdrachtgever hoe het eraan toegaat bij een groot internationaal accountancykantoor en krijgt ze veel praktijkervaring. Dat vindt ze prachtig. Fit Professionals of Finance biedt haar de mogelijkheid om verder te groeien en de fijne kneepjes van het vak te leren. Aangezien haar doorzettingsvermogen beroemd en berucht is, hebben we daar alle vertrouwen in.

Ze draagt bij aan de uitstraling van Fit Professionals of Finance door hard te werken en zich volledig in te zetten voor haar opdrachtgever. Ze wil nog veel van de wereld zien. Misschien kan ze voor een internationale opdrachtgever aan de slag? Ze houdt zich aanbevolen!

Ruth is al super fit sinds ze als tienjarige op basketbal ging. Ze scoort nog steeds de ene driepunter na de andere.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.