fbpx

Ruben Kooistra

Ruben zal je niet snel nee horen zeggen, hij is altijd in voor gezelligheid en nieuwe uitdagingen gaat hij niet uit de weg. Zo zei hij ook geen nee tegen een nieuwe uitdaging bij Fit. Vanaf het eerste moment voelt Ruben zich op zijn plek bij FIT en ziet hij het volledig zitten om zich verder te ontwikkelen in deze mooie omgeving.

Als de werkweek er op zit vindt Ruben het heerlijk om een goede borrelplank op tafel te zetten en gezellig met vrienden wat drankjes te doen. Om naast het werk fit te blijven staat hij wekelijks op het voetbalveld. Ruben komt uit een echte sportfamilie en is al van kleins af aan kind aan huis bij de plaatselijke voetbalclub.

En zie je hem niet op het veld, dan wel op de tribune! Want voetbalwedstrijden bezoeken is een hobby van hem. Net als reizen en nieuwe plekken ontdekken, zo af en toe vliegt hij graag even er tussenuit. Deze avonturier zit dan ook helemaal op zijn plek om zijn passie voor Finance in te zetten bij Fit.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.