fbpx

Rosa van Triest

Als kind wilde Rosa altijd boerin worden. De mentaliteit van hard werken zit er nog altijd in. Ze houdt ervan mensen daarmee positief te verrassen en een indruk achter te laten die lang zal bijblijven. Ook heeft de liefde voor natuur en omgeving aangehouden. Een tochtje met de kajak werkt heerlijk ontspannend!

Rosa bevindt zich het liefste in het Engineeringswerkveld en is zich daarin nog volop aan het ontwikkelen. Haar technische achtergrond maakt haar binnen Fit Professionals of Finance de vreemde eend in de bijt! Ze houdt ervan haar creativiteit ergens in kwijt te kunnen. Dit kunnen verschillende creaties zijn: een gerecht, een tekening of het opknappen of opnieuw inrichten van een ruimte. “Van een succesvol, tastbaar resultaat kan ik lang nagenieten”.

Daarnaast heeft ze het altijd leuk gevonden sportief bezig te zijn. Rosa is voornamelijk in de sportschool te vinden, waarbij er getraind wordt volgens het intensieve HIIT-principe. Daarnaast heeft zij in de corona-piek een passie voor hardlopen ontwikkeld en is zij niet vies van een competitief potje tennis op z’n tijd. Ook denksport mag niet ontbreken; het brein wordt vitaal gehouden door te schaken!

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.